This site is in read only mode. Please continue to browse, but replying, likes, and other actions are disabled for now.

⚠️ We've moved!

Hi there!

To reduce project dependency on 3rd party paid services the StackStorm TSC has decided to move the Q/A from this forum to Github Discussions. This will make user experience better integrated with the native Github flow, as well as the questions closer to the community where they can provide answers.

Use 🔗 Github Discussions to ask your questions.

St2client issue

Hi,
I am new to stackstorm. I have some trouble running st2client remotely. I have no issue accessing the api which is https://{REMOTE}/api. Also i have read some of the old post with similar issue but i still could not get around it.

On my config in .st2/conf

[general]
base_url = http://192.168.1.3/api
api_version = None

Path to the CA cert bundle used to validate the SSL certificates

#cacert =

[cli]
debug = True

True to cache the retrieved auth token during authentication in ~/.st2/token

and use the cached token in the subsequent API requests

cache_token = True

Timezone used for timestamps displayed in the CLI. If not provided it defaults

to UTC

timezone = Europe/Ljubljana

[credentials]

Credentials used to authenticate against the auth API and retrieve the auth

token

username = “st2admin”
password = “changeme”

[api]
url = http://192.168.1.3/api

or for a remote instance

url = https://example.com/api/v1

[auth]
url = http://192.168.1.3:9100/auth

or for a remote instance

#url = https://example.com/auth/v1

[stream]
url = http://192.168.1.3:9102

or for a remote instance

url = https://example.com/stream/v1

When i run it i get

(st2client) [email protected]:~/st2client/.st2# st2 --config-file=./config action list
2021-05-17 23:15:33,289 WARNING - Auth API server is not available, skipping authentication.
ERROR: HTTPSConnectionPool(host=‘192.168.1.3’, port=443): Max retries exceeded with url: /api/actions?include_attributes=ref%2Cpack%2Cdescription (Caused by SSLError(SSLError(“bad handshake: Error([(‘SSL routines’, ‘tls_process_server_certificate’, ‘certificate verify failed’)],)”,),))

Would very much appreciate if anyone can give me some pointer.
Thanks

This got caught in our spam filter. I approved the post, but it looks like a duplicate of your other question:

yes, i made another one on the same topic, so this can be closed.
Thanks,